Hurtigstegt Squash & Kylling

Hurtigstegt Squash & Kylling

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, H, HP, LC, MF, MP
Antal: 5 portioner
Kcal pr. portion: 253kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 60 ml soja
- 240 ml kyllingebulion
- 1 spsk. majsstivelse
- 2 spsk. mirin japansk
- 1 spsk. sukker
- 2 tsk. sesam olie
- 1 spsk. kokos olie
- 1 spsk. hakket hvidløg
- 1 spsk. hakket ingefær
- 450 g kyllingebryst skåret
- 1 squash skåret I tykke halvmåner
- 1 spsk. sesamfrø
- 2 spsk. forårsløg
Sådan gør du
- Tilsæt soja, kylling bouillon, majsstivelse, mirin (japansk), sukkerog sesamolie i en stor skål og pisk, indtil alt er helt opløst.
- I en stor stegepande tilsæt kyllingen med 2 tsk. kokos olie, stegca. 2-3 minutter på hver side, på medium-høj varme. Derefter afsættes på en tallerken.
- Brug den samme stegepande til at tilføje de resterende 1 tsk. afolien, hvidløg og ingefær og sautér i 30-45 sekunder indtil duftende, men pas på ikke at brænde det.
- Rør hvidløg og ingefær godt, og tilsæt den tidligere Forberedtesauce. Pisk godt.
- Lad saucen simre i 1 minut, tilsæt derefter squashen og fortsætstegningen i 2 minutter til, indtil den er tykkere, og squashen er mør/sprød.
- Fjern det fra varmen, tilsæt kyllingen, og rør, indtil det er godtdækket. Pynt med sesamfrø og forårsløg, hvis det ønskes.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 253kcal | Kulhydrater: 11g | Protein: 30g | Fedt: 9g
Svar