Hurtig Grøntsags Karry

Hurtig Grøntsags Karry

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: Aftensmad, Middagsmad, vegetar
Keyword: GF, H, MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 376kcal

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 rødøg hakket
  • 1 spsk. Skrællet og hakket ingefær
  • 2 fed hvidløg fint hakket
  • 2 spsk. karrypulver
  • 120 ml grøntsags fond
  • 1 spsk. majsstivelse
  • 350 ml kokos mælk
  • 1 aubergine hakket
  • 1 squash
  • 115 g svampe
  • 1 rød peberfrugt hakket
  • ½ tsk. Citron kød
  • 1 spsk. Citron saft
  • 5 g Frisk basilikum
  • 480 g kogte hvide ris

Sådan gør du

  • Varm olie i en stor pande over medium-høj varme. Tilsæt løg, ingefær og hvidløg og steg i 4 minutter eller indtil de er bløde. Omrør karrypulver og steg i et minut.
  • Forbered grøntsags fond og bland det godt med majsstivelsen. Tilsæt den grøntsagsfond blandingen på panden sammen med kokos mælk og hakkede grøntsager. Krydr med salt & peber og bland godt.
  • Lad det simre i 10-15 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre. Rør lime kød og limesaften i lige inden servering.
  • Kom ris på tallerkenerne og top med grøntsags karryen. Pynt med Frisk basilikum til servering.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 376kcal | Kulhydrater: 51g | Protein: 7g | Fedt: 17g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering