Hurtig Grøntsags Karry

Hurtig Grøntsags Karry

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Ret: Aftensmad, Middagsmad, vegetar
Keyword: GF, H, MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 376kcal
Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 1 rødøg hakket
- 1 spsk. Skrællet og hakket ingefær
- 2 fed hvidløg fint hakket
- 2 spsk. karrypulver
- 120 ml grøntsags fond
- 1 spsk. majsstivelse
- 350 ml kokos mælk
- 1 aubergine hakket
- 1 squash
- 115 g svampe
- 1 rød peberfrugt hakket
- ½ tsk. Citron kød
- 1 spsk. Citron saft
- 5 g Frisk basilikum
- 480 g kogte hvide ris
Sådan gør du
- Varm olie i en stor pande over medium-høj varme. Tilsæt løg, ingefær og hvidløg og steg i 4 minutter eller indtil de er bløde. Omrør karrypulver og steg i et minut.
- Forbered grøntsags fond og bland det godt med majsstivelsen. Tilsæt den grøntsagsfond blandingen på panden sammen med kokos mælk og hakkede grøntsager. Krydr med salt & peber og bland godt.
- Lad det simre i 10-15 minutter, eller indtil grøntsagerne er møre. Rør lime kød og limesaften i lige inden servering.
- Kom ris på tallerkenerne og top med grøntsags karryen. Pynt med Frisk basilikum til servering.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 376kcal | Kulhydrater: 51g | Protein: 7g | Fedt: 17g
Svar