Hurtig Chili Con Carne

Hurtig Chili Con Carne

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid25 minutter
Ret: Risret
Keyword: GF, H, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 430kcal

Ingredienser

  • 300 g hakket oksekød
  • 4 spsk. Mexicanske krydderier
  • 2 løg hakket
  • 1 rød peber hakket
  • 400 g kidney bønner drænede
  • 400 g hakkede tomater
  • 680 g brune ris
  • Koriander hakket

Sådan gør du

  • Opvarm en non-stick pande på medium-høj varme, og steg det hakkede kød krydret med de mexicanske krydderier i cirka 5 minutter, krydder med salt og peber, efter smag.
  • Tilsæt hakket løg og peber og steg i yderligere 5 minutter over medium varme.
  • Derefter tilsættes bønner og hakket tomater, bring i kog og lad det simre i 5 minutter. krydder med salt og peber, hvis det ønskes.
  • Serveres ved siden af en portion brune ris og drys med hakkede Koriander.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 430kcal | Kulhydrater: 62g | Protein: 28g | Fedt: 6g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering