Hurtig Chili Con Carne

Hurtig Chili Con Carne

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Ret: Risret
Keyword: GF, H, HP, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 430kcal
Ingredienser
- 300 g hakket oksekød
- 4 spsk. Mexicanske krydderier
- 2 løg hakket
- 1 rød peber hakket
- 400 g kidney bønner drænede
- 400 g hakkede tomater
- 680 g brune ris
- Koriander hakket
Sådan gør du
- Opvarm en non-stick pande på medium-høj varme, og steg det hakkede kød krydret med de mexicanske krydderier i cirka 5 minutter, krydder med salt og peber, efter smag.
- Tilsæt hakket løg og peber og steg i yderligere 5 minutter over medium varme.
- Derefter tilsættes bønner og hakket tomater, bring i kog og lad det simre i 5 minutter. krydder med salt og peber, hvis det ønskes.
- Serveres ved siden af en portion brune ris og drys med hakkede Koriander.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 430kcal | Kulhydrater: 62g | Protein: 28g | Fedt: 6g
Svar