Hindbær Hirse Protein Budding

Hindbær Hirse Protein Budding

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid18 minutter min
Ret: Snack
Keyword: GF, H, MP, N, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 179kcal
Ingredienser
- 100 g hirse
- 500 ml mandelmælk
- 65 g hindbær
- 25 g vanilje protein pulver
Sådan gør du
- Kom hirse i en si og skyl under koldt rindende vand. Overfør til en gryde, og kom mælken i. Bringe i kog. Sænk varmen til lav, dæk med låg, og lad det koge i 15 minutter.
- Overfør den kogte hirse til en højhastighedsblender eller foodprocessor. Tilsæt hindbær og proteinpulver. Blend indtil glat og cremet. Hvis buddingen er for tyk, kan du tilføje mere mælk. Serveres med yderligere hindbær og ahorn sirup (valgfrit).
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 179kcal | Kulhydrater: 27g | Protein: 11g | Fedt: 3g
Svar