Grøntsags Karry Suppe

Grøntsags Karry Suppe

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid35 minutter
Ret: Suppe
Keyword: GF, MF, MP, V
Antal: 3 portioner
Kcal pr. portion: 133kcal

Ingredienser

  • 1 spsk. kokos olie
  • 1 medium Løg
  • 1,5 spsk. ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 gulerod skrællet,
  • 1 rød peber hakket
  • 1 stor squash hakket
  • 1 spsk. karrypulver
  • 500 ml kylling eller grøntsagsboullion
  • 1 tomat hakket
  • 80 ml fløde eller crème fraiche

Sådan gør du

  • Varm olie i en stor gryde og sautér løg. Tilsæt hakket ingefær og hvidløg, fortsæt derefter i yderligere 2-3 minutter.
  • Herefter tilsættes skrællet og revet gulerod og sauté i cirka 2 minutter omrøres lejlighedsvis. Tilsæt hakket-peberfrugter og squash. Kog grøntsagerne i cirka 5 minutter, krydre med karrypulver og bland godt.
  • Derefter kommes bouillon i og bringes i kog. Kog tildækket i ca. 10 minutter, indtil grøntsagerne er bløde. I mellemtiden skal du tilføje de hakkede tomaterne. Krydr med salt.
  • Når grøntsagerne er kogt, skal du tage dem af varmen og blænde med en håndblender. Tilsæt fløden, krydre efter smag, bland godt og server.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 133kcal | Kulhydrater: 27g | Protein: 3g | Fedt: 9g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering