Grøntsags Karry Suppe

Grøntsags Karry Suppe

Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid20 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Ret: Suppe
Keyword: GF, MF, MP, V
Antal: 3 portioner
Kcal pr. portion: 133kcal
Ingredienser
- 1 spsk. kokos olie
- 1 medium Løg
- 1,5 spsk. ingefær
- 2 fed hvidløg
- 1 gulerod skrællet,
- 1 rød peber hakket
- 1 stor squash hakket
- 1 spsk. karrypulver
- 500 ml kylling eller grøntsagsboullion
- 1 tomat hakket
- 80 ml fløde eller crème fraiche
Sådan gør du
- Varm olie i en stor gryde og sautér løg. Tilsæt hakket ingefær og hvidløg, fortsæt derefter i yderligere 2-3 minutter.
- Herefter tilsættes skrællet og revet gulerod og sauté i cirka 2 minutter omrøres lejlighedsvis. Tilsæt hakket-peberfrugter og squash. Kog grøntsagerne i cirka 5 minutter, krydre med karrypulver og bland godt.
- Derefter kommes bouillon i og bringes i kog. Kog tildækket i ca. 10 minutter, indtil grøntsagerne er bløde. I mellemtiden skal du tilføje de hakkede tomaterne. Krydr med salt.
- Når grøntsagerne er kogt, skal du tage dem af varmen og blænde med en håndblender. Tilsæt fløden, krydre efter smag, bland godt og server.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 133kcal | Kulhydrater: 27g | Protein: 3g | Fedt: 9g
Svar