Grøn Shashuka

Grøn Shashuka

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid35 minutter min
Samlet tid40 minutter min
Ret: Morgenmad
Keyword: GF, MF, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 338kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 1 spsk. kokosolie
- 1 løg hakket
- 2 fed hvidløg hakket
- 1 tsk. spidskommen
- 2-4 håndfulde spinat
- 1 håndfulde persille
- 2-4 spsk. mandelmælk
- 1 spsk. harissa paste (Chili)
- 150 g grønne ærter frosne
- 1 grøn peber skåret
- 4 æg
Sådan gør du
- Varm halvdelen af kokosolien i en stor stegepande, overmedium varme. Sautér løg og hvidløg i ca. 10 minutter, indtil deer bløde.
- Krydre med spidskommen og salt efter smag, steg derefter iyderligere 2 minutter. Kom løg i en foodprocessor (eller blender)sammen med spinat, persille, mandelmælk og harissa pasta(chili). Krydre med sort peber og bland det godt.
- Brug den samme gryde som tidligere, opvarm den resterendeolie og steg peberfrugten i ca. 5 minutter, indtil godt grillet.Hæld derefter spinatsovs i, og tilsæt ærter. Steg i cirka 5minutter, indtil ærterne er varme.
- Lav 4 lommer i sovsen og knæk et æg i hver. Steg i yderligere10 minutter, eller indtil ægget er færdigt. Dæk med et låg for atfremskynde processen.
- Serveres krydret med salt og sort peber.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 338kcal | Kulhydrater: 23g | Protein: 18g | Fedt: 19g
Svar