Grillet Citron Kyllinge Salat

Grillet Citron Kyllinge Salat

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid30 minutter min
Samlet tid40 minutter min
Ret: Salat
Keyword: GF, HP, LC, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 242kcal
Ingredienser
- 2 citroner
- 1 ½ spsk. oregano
- 1 ½ spsk. oliven olie
- 2 tsk. Hakket hvidløg
- 4 kyllinge bryst 150g hver
- 220 g asparges
- 8 forårsløg
- 1 tsk. kokosolie
- 1 ½ spsk. hvidvinseddike
- 120 g rucola
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 200 ° C.
- Riv citronskal til omkring 2 tsk. halver derefter citronerne og læg dem til side. Kombiner citronskal, oregano, olie og hvidløg i en stor skål. Tilsæt kylling, krydr med salt og peber og lad det stå dækket til.
- Kom kylling og halverede citroner på en bageplade inde i den opvarmede ovn og bag i 20-25 minutter, indtil kyllingen er bagt igennem og brunet. Vent, indtil den er lidt afkølet, og hak den i mindre stykker.
- Varm kokosolien i en lille pande over medium varme og kog asparges og forårsløg i 3 til 4 minutter eller indtil de er møre, rør lejlighedsvis. Skær asparges og forårsløg i stykker på ca. 5 cm.
- Del rucola på tallerkener og top med asparges og forårsløg. Drys med hvidvins eddike og krydr med salt og peber. Serveres med kylling og citronhalveringer.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 242kcal | Kulhydrater: 2g | Protein: 38g | Fedt: 8g
Svar