Grillet Citron Kyllinge Salat

Grillet Citron Kyllinge Salat

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid40 minutter
Ret: Salat
Keyword: GF, HP, LC, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 242kcal

Ingredienser

  • 2 citroner
  • 1 ½ spsk. oregano
  • 1 ½ spsk. oliven olie
  • 2 tsk. Hakket hvidløg
  • 4 kyllinge bryst 150g hver
  • 220 g asparges
  • 8 forårsløg
  • 1 tsk. kokosolie
  • 1 ½ spsk. hvidvinseddike
  • 120 g rucola

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 ° C.
  • Riv citronskal til omkring 2 tsk. halver derefter citronerne og læg dem til side. Kombiner citronskal, oregano, olie og hvidløg i en stor skål. Tilsæt kylling, krydr med salt og peber og lad det stå dækket til.
  • Kom kylling og halverede citroner på en bageplade inde i den opvarmede ovn og bag i 20-25 minutter, indtil kyllingen er bagt igennem og brunet. Vent, indtil den er lidt afkølet, og hak den i mindre stykker.
  • Varm kokosolien i en lille pande over medium varme og kog asparges og forårsløg i 3 til 4 minutter eller indtil de er møre, rør lejlighedsvis. Skær asparges og forårsløg i stykker på ca. 5 cm.
  • Del rucola på tallerkener og top med asparges og forårsløg. Drys med hvidvins eddike og krydr med salt og peber. Serveres med kylling og citronhalveringer.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 242kcal | Kulhydrater: 2g | Protein: 38g | Fedt: 8g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering