Grillet Chili & Lime Kylling

Grillet Chili & Lime Kylling

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid45 minutter
Samlet tid55 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, LC, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 522kcal

Ingredienser

  • 800 g kyllingelår
  • løg hakket,
  • lime til servering

Marinade:

  • 2 spsk. oliven olie
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. hvidløgs pulver
  • 2 tsk. paprika
  • 1 tsk. løg pulver
  • ½ tsk. chili peber
  • 2 spsk. lime juice

Sådan gør du

  • Bland alle marinadeingredienser en lille skål, bøtte eller lign. og kom kyllingen i. læg den i et køleskab for at marinere i mindst 1 time.
  • Forvarm ovnen til 190C. Gør bagepladen klar med bagepapir.
  • Anbring kyllingen på bagepapiret, og børst enhver Rest-marinade over toppen.
  • Bages, ikke afdækket, i cirka 30-45 minutter eller indtil den er bagt igennem. Serveres garneret med hakket løg og lime.

BEMÆRK:

  • Bagetiden varierer afhængigt af hvor stor / kødfuld hvert lår og ben er.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 522kcal | Protein: 35g | Fedt: 42g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering