Grillet Chili & Lime Kylling

Grillet Chili & Lime Kylling

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid45 minutter min
Samlet tid55 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, LC, MF, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 522kcal
Ingredienser
- 800 g kyllingelår
- løg hakket,
- lime til servering
Marinade:
- 2 spsk. oliven olie
- 1 spsk. æblecidereddike
- 1 tsk. hvidløgs pulver
- 2 tsk. paprika
- 1 tsk. løg pulver
- ½ tsk. chili peber
- 2 spsk. lime juice
Sådan gør du
- Bland alle marinadeingredienser en lille skål, bøtte eller lign. og kom kyllingen i. læg den i et køleskab for at marinere i mindst 1 time.
- Forvarm ovnen til 190C. Gør bagepladen klar med bagepapir.
- Anbring kyllingen på bagepapiret, og børst enhver Rest-marinade over toppen.
- Bages, ikke afdækket, i cirka 30-45 minutter eller indtil den er bagt igennem. Serveres garneret med hakket løg og lime.
BEMÆRK:
- Bagetiden varierer afhængigt af hvor stor / kødfuld hvert lår og ben er.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 522kcal | Protein: 35g | Fedt: 42g
Svar