GRILLED PUMPKIN, TOFU & BULGAR SALAT

GRILLED PUMPKIN, TOFU & BULGAR SALAT

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid30 minutter
Ret: Middagsmad, Salat
Keyword: MF, N, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 360kcal

Ingredienser

  • 500 g Græskar
  • 1 tsk. Sød paprika
  • 1 tsk. Stærk paprika
  • 2 tsk. Tørret Rosmarin
  • 1 Spsk. oliven oile
  • 1 Spsk. honning
  • 40 g valnødder
  • 55 g of bulgur
  • Lidt spinat
  • 80 g tofu drænet
  • 1 Spsk. Balsamikum

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200°C
  • Smag græskar til med salt og peber, paprikapulver og rosmarin. Fordel godt med olivenolie og honning.
  • Kom græskar på en bageplade kantet med papir. Bages i ovnen i ca. 20 minutter, efter 10 min. Tilsæt valnødderne og drænet tofu.
  • Kom bulgur i en lille gryde, og tilsæt 100ml vand, krydr med salt og bring i kog.
  • Lad simre under kog i ca. 20 minutter indtil mør, og væsken absorberes.
  • Tilsæt den kogte bulgur til det stegte græskar på bagepladen og bland det. Saml hele smagen fra det stegte græskar. Tilsæt spinat og bland godt.
  • Fordel på tallerkener, smag til med peber og balsamikum. Denne ret kan serveres varmt eller koldt.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 360kcal | Kulhydrater: 38g | Protein: 10g | Fedt: 22g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering