GRILLED PUMPKIN, TOFU & BULGAR SALAT

GRILLED PUMPKIN, TOFU & BULGAR SALAT

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid20 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Middagsmad, Salat
Keyword: MF, N, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 360kcal
Ingredienser
- 500 g Græskar
- 1 tsk. Sød paprika
- 1 tsk. Stærk paprika
- 2 tsk. Tørret Rosmarin
- 1 Spsk. oliven oile
- 1 Spsk. honning
- 40 g valnødder
- 55 g of bulgur
- Lidt spinat
- 80 g tofu drænet
- 1 Spsk. Balsamikum
Sådan gør du
- Opvarm ovnen til 200°C
- Smag græskar til med salt og peber, paprikapulver og rosmarin. Fordel godt med olivenolie og honning.
- Kom græskar på en bageplade kantet med papir. Bages i ovnen i ca. 20 minutter, efter 10 min. Tilsæt valnødderne og drænet tofu.
- Kom bulgur i en lille gryde, og tilsæt 100ml vand, krydr med salt og bring i kog.
- Lad simre under kog i ca. 20 minutter indtil mør, og væsken absorberes.
- Tilsæt den kogte bulgur til det stegte græskar på bagepladen og bland det. Saml hele smagen fra det stegte græskar. Tilsæt spinat og bland godt.
- Fordel på tallerkener, smag til med peber og balsamikum. Denne ret kan serveres varmt eller koldt.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 360kcal | Kulhydrater: 38g | Protein: 10g | Fedt: 22g
Svar