Gluten-fri Bærsymfoni

Gluten-fri Bærsymfoni

Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid40 minutter min
Ret: Tærte
Keyword: GF, LC, MF, MP, N, V
Antal: 16 portioner
Kcal pr. portion: 206kcal
Ingredienser
Til Basen:
- 300 g mandelmel
- 100 g gluten-Fri gryn
- ½ tsk. kanel
- 80 ml kokos olie
- 80 ml ahorns sirup
- 1 tsk. vaniljeekstrakt
Til Fyldet:
- 225 g brombær
- 1 spsk. ahorns sirup
- 1 spsk. chiafrø
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180C. Klargør en 20cm bageform med bagepapir.
- I en stor skål blandes alle ‘base’ ingredienser. Tryk cirka 3⁄4 af blandingen ind i bunden af bagepladen. Bages i 12 minutter, indtil den pæn og gylden.
- I mellemtiden skal du lave fyldet ved at blande alle ingredienserne i en Høj-hastighedsblender, indtil det har samme konsistens.
- Kom derefter blandingen i en lille gryde, og lad den simre forsigtigt på svag varme i ca. 10 minutter, indtil den bliver tyk.
- Spred brombærblandingen over basen, og drys den resterende ‘base’ over.
- Bages i yderligere 12 minutter, indtil toppen er gylden. Derefter tages den ud, og køles helt af, inden du skærer i stykker.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 206kcal | Kulhydrater: 11g | Protein: 6g | Fedt: 15g
Svar