Gluten-fri Bærsymfoni

Gluten-fri Bærsymfoni

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid40 minutter
Ret: Tærte
Keyword: GF, LC, MF, MP, N, V
Antal: 16 portioner
Kcal pr. portion: 206kcal

Ingredienser

Til Basen:

  • 300 g mandelmel
  • 100 g gluten-Fri gryn
  • ½ tsk. kanel
  • 80 ml kokos olie
  • 80 ml ahorns sirup
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt

Til Fyldet:

  • 225 g brombær
  • 1 spsk. ahorns sirup
  • 1 spsk. chiafrø

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180C. Klargør en 20cm bageform med bagepapir.
  • I en stor skål blandes alle ‘base’ ingredienser. Tryk cirka 3⁄4 af blandingen ind i bunden af bagepladen. Bages i 12 minutter, indtil den pæn og gylden.
  • I mellemtiden skal du lave fyldet ved at blande alle ingredienserne i en Høj-hastighedsblender, indtil det har samme konsistens.
  • Kom derefter blandingen i en lille gryde, og lad den simre forsigtigt på svag varme i ca. 10 minutter, indtil den bliver tyk.
  • Spred brombærblandingen over basen, og drys den resterende ‘base’ over.
  • Bages i yderligere 12 minutter, indtil toppen er gylden. Derefter tages den ud, og køles helt af, inden du skærer i stykker.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 206kcal | Kulhydrater: 11g | Protein: 6g | Fedt: 15g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering