Fransk Toast Med Avocado & Æg

Fransk Toast Med Avocado & Æg

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid15 minutter min
Ret: Æg, Morgenmad
Keyword: H, MF, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 535kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 1 avocado
- 1 fed hvidløg hakket
- 4 skiver brød fuldkorn
- 3 æg
- 5 spsk. havremælk
- 1 spsk. kokos olie
- persille til pynt
Sådan gør du
- Skræl avokadoen, skær den i to, fjern stenen. Skær kødet i stykker og knus derefter med en gaffel. Tilsæt hvidløg, krydr med salt, peber og bland.
- I en dyb pande skal du slå et æg sammen med mælken og en knivspids salt. Del avocadokødet på 2 skiver af brød, dæk med en anden skive brød, og pres let.
- Dyp begge sider af brød i det slagne æg og steg på en pande med opvarmet olie over mellemstor varme, indtil de er gyldenbrune, ca. 2 minutter. På hver side. Steg de 2 resterende æg på en separat pande.
- Kom toasten på tallerkener, top med et stegt æg og krydr med salt og peber. Pynt med persille og server.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 535kcal | Kulhydrater: 43g | Protein: 19g | Fedt: 31g
Svar