Fransk Toast Med Avocado & Æg

Fransk Toast Med Avocado & Æg

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid15 minutter
Ret: Æg, Morgenmad
Keyword: H, MF, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 535kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 1 avocado
  • 1 fed hvidløg hakket
  • 4 skiver brød fuldkorn
  • 3 æg
  • 5 spsk. havremælk
  • 1 spsk. kokos olie
  • persille til pynt

Sådan gør du

  • Skræl avokadoen, skær den i to, fjern stenen. Skær kødet i stykker og knus derefter med en gaffel. Tilsæt hvidløg, krydr med salt, peber og bland.
  • I en dyb pande skal du slå et æg sammen med mælken og en knivspids salt. Del avocadokødet på 2 skiver af brød, dæk med en anden skive brød, og pres let.
  • Dyp begge sider af brød i det slagne æg og steg på en pande med opvarmet olie over mellemstor varme, indtil de er gyldenbrune, ca. 2 minutter. På hver side. Steg de 2 resterende æg på en separat pande.
  • Kom toasten på tallerkener, top med et stegt æg og krydr med salt og peber. Pynt med persille og server.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 535kcal | Kulhydrater: 43g | Protein: 19g | Fedt: 31g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering