Dildsuppe Med Tyrkiske Kødboller

Dildsuppe Med Tyrkiske Kødboller

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid45 minutter
Ret: Suppe
Keyword: HP, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 254kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

Til Kødbollerne:

  • 250 g kalkunbryst
  • 1 spsk. brødkrummer
  • ½ løg fint hakket
  • 1 spsk. dild hakket
  • 1 æg
  • 1 spsk. hvedemel
  • 1 tsk. kokosolie

Til Suppen:

  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 løg hakket
  • 300 g kartofler skrællet, hakket
  • 1 gulerod skrællet, hakket
  • 1 l grøntsagsfond
  • ½ tsk. gurkemeje
  • ½ bundt dild hakket
  • 4 spsk. Fløde eller Creme Fraiche

Sådan gør du

  • Kom alle kødboldingredienser, bortset fra mel, i en skål, krydr med salt og peber og bland godt med hænderne.
  • Brug våde hænder til at danne små kugler (omkring 12) og belæg dem med mel.
  • Opvarm kokosolien på en pande og steg kødboller kortvarigt, indtil de er gyldenbrune, og kom derefter over på en tallerken.
  • For at lave suppen skal du varme olie i en stor gryde, over medium varme og stege løg i 2-3 minutter. indtil bløde.
  • Steg det skårede løg, tilsæt derefter kartoflerne samt guleroden. Krydr med salt, peber og gurkemeje og derefter steg i ca. 5 minutter, mens du rører ofte.
  • Hæld grøntsagsfonden i, og bring den i kog, dæk derefter til og kog i ca. 5 minutter.
  • Tilsæt de stegte kødboller, reducer varmen og kog i 15 minutter. Tilsæt hakket dild til sidst af kogetiden.
  • Tag suppen af varmen og tilsæt fløden, bland godt og server.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 254kcal | Kulhydrater: 26g | Protein: 21g | Fedt: 10g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering