Dildsuppe Med Tyrkiske Kødboller

Dildsuppe Med Tyrkiske Kødboller

Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid30 minutter min
Samlet tid45 minutter min
Ret: Suppe
Keyword: HP, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 254kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
Til Kødbollerne:
- 250 g kalkunbryst
- 1 spsk. brødkrummer
- ½ løg fint hakket
- 1 spsk. dild hakket
- 1 æg
- 1 spsk. hvedemel
- 1 tsk. kokosolie
Til Suppen:
- 1 spsk. kokosolie
- 1 løg hakket
- 300 g kartofler skrællet, hakket
- 1 gulerod skrællet, hakket
- 1 l grøntsagsfond
- ½ tsk. gurkemeje
- ½ bundt dild hakket
- 4 spsk. Fløde eller Creme Fraiche
Sådan gør du
- Kom alle kødboldingredienser, bortset fra mel, i en skål, krydr med salt og peber og bland godt med hænderne.
- Brug våde hænder til at danne små kugler (omkring 12) og belæg dem med mel.
- Opvarm kokosolien på en pande og steg kødboller kortvarigt, indtil de er gyldenbrune, og kom derefter over på en tallerken.
- For at lave suppen skal du varme olie i en stor gryde, over medium varme og stege løg i 2-3 minutter. indtil bløde.
- Steg det skårede løg, tilsæt derefter kartoflerne samt guleroden. Krydr med salt, peber og gurkemeje og derefter steg i ca. 5 minutter, mens du rører ofte.
- Hæld grøntsagsfonden i, og bring den i kog, dæk derefter til og kog i ca. 5 minutter.
- Tilsæt de stegte kødboller, reducer varmen og kog i 15 minutter. Tilsæt hakket dild til sidst af kogetiden.
- Tag suppen af varmen og tilsæt fløden, bland godt og server.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 254kcal | Kulhydrater: 26g | Protein: 21g | Fedt: 10g
Svar