Cremet Rejenudler

Cremet Rejenudler

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, H, HP, MF, MP
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 463kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 200 g rejer evt. frosne
- 125 g nudler sorte ris, boghvede
- 1 spsk. kokos olie
- 1 løg hakket
- 1 tsk. oregano
- 2 hvidløg fed hakket
- 10 sherry tomater skåret i kvarte
- 2 spsk. persille hakket
- 125 ml havredrik
Sådan gør du
- Affrost rejerne, skyl og tør. Kog pastaen i henhold til instruktionerne på emballagen.
- Varm kokosolien i en stor stegepande, og sæt sauter løg, indtil de er bløde. Tilsæt oregano og hakket hvidløg, og steg i yderligere 1-2 minutter.
- Tilsæt rejer og steg i ca. et minut, omrør konstant, krydre medsalt og peber.
- Tilsæt cherry tomaterne og persille, bland og steg i yderligere et halvt minut.
- Hæld havredrikken i, og bring den i kog. Lad alt simre i ca. 1minut, indtil saucen bliver tykkere, krydre med frisk peber og salt efter behov.
- Tilsæt pasta og opvarm det hele sammen.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 463kcal | Kulhydrater: 58g | Protein: 22g | Fedt: 16g
Svar