Cremet Rejenudler

Cremet Rejenudler

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid20 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, H, HP, MF, MP
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 463kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 200 g rejer evt. frosne
  • 125 g nudler sorte ris, boghvede
  • 1 spsk. kokos olie
  • 1 løg hakket
  • 1 tsk. oregano
  • 2 hvidløg fed hakket
  • 10 sherry tomater skåret i kvarte
  • 2 spsk. persille hakket
  • 125 ml havredrik

Sådan gør du

  • Affrost rejerne, skyl og tør. Kog pastaen i henhold til instruktionerne på emballagen.
  • Varm kokosolien i en stor stegepande, og sæt sauter løg, indtil de er bløde. Tilsæt oregano og hakket hvidløg, og steg i yderligere 1-2 minutter.
  • Tilsæt rejer og steg i ca. et minut, omrør konstant, krydre medsalt og peber.
  • Tilsæt cherry tomaterne og persille, bland og steg i yderligere et halvt minut.
  • Hæld havredrikken i, og bring den i kog. Lad alt simre i ca. 1minut, indtil saucen bliver tykkere, krydre med frisk peber og salt efter behov.
  • Tilsæt pasta og opvarm det hele sammen.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 463kcal | Kulhydrater: 58g | Protein: 22g | Fedt: 16g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering