Chokolade Mousse

Chokolade Mousse

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid30 minutter
Ret: Dessert
Keyword: GF, MF, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 354kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 225 g sødekartoffel.
  • 50 g peanut butter
  • 50 g kakaopulver
  • 6 spsk. Sirup
  • 1 tsk. Appelsinskal
  • 120 ml kikærtevand
  • ½ tsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Kom kogte sødekartoffel og jordnøddesmør i en blender ellerfood processor. Blend indtil glat, og tilsæt derefter kakaopulver,ahornsirup og appelsinskræl, bland igen indtil glat.
  • Placer kikærter saltlage i en ren skål. Tilsæt citronsaft og piskmed en håndblander, indtil du opnår en stiv top (dette kan tageomkring 3-6 minutter) - du skal kunne vende skålen, og denpiskede saltlage bør ikke flytte sig.
  • Fold piskede kikærtevand i chokoladen og bland godt.Blandingen vil falde lidt. Kom blandingen i 4 små serveringsglasog sæt i køleskabet i 8 timer (eller natten over) for at moussenbliver god

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 354kcal | Kulhydrater: 39g | Protein: 13g | Fedt: 17g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering