Chokolade Mousse

Chokolade Mousse

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid20 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Dessert
Keyword: GF, MF, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 354kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 225 g sødekartoffel.
- 50 g peanut butter
- 50 g kakaopulver
- 6 spsk. Sirup
- 1 tsk. Appelsinskal
- 120 ml kikærtevand
- ½ tsk. citronsaft
Sådan gør du
- Kom kogte sødekartoffel og jordnøddesmør i en blender ellerfood processor. Blend indtil glat, og tilsæt derefter kakaopulver,ahornsirup og appelsinskræl, bland igen indtil glat.
- Placer kikærter saltlage i en ren skål. Tilsæt citronsaft og piskmed en håndblander, indtil du opnår en stiv top (dette kan tageomkring 3-6 minutter) - du skal kunne vende skålen, og denpiskede saltlage bør ikke flytte sig.
- Fold piskede kikærtevand i chokoladen og bland godt.Blandingen vil falde lidt. Kom blandingen i 4 små serveringsglasog sæt i køleskabet i 8 timer (eller natten over) for at moussenbliver god
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 354kcal | Kulhydrater: 39g | Protein: 13g | Fedt: 17g
Svar