Bøf Keema

Bøf Keema

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid35 minutter
Samlet tid45 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, LC, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 278kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg hakket
  • 3 fed hvidløg hakket
  • 25 g ingefær skrællet og finthakket
  • 15 g Friske koriander
  • 2 spsk. karry
  • 400 g hakkede tomater
  • 200 ml oksebouillon
  • 200 g naturlig yoghurt
  • 300 g ærter frosne

Sådan gør du

  • Varm en tør stegepande over høj varme, og steg det hakkedeoksekød, indtil det er brunet.
  • Tilsæt løg, hvidløg og ingefær i og sauter i 6-8 minutter, indtil det er blødt. Rør koriander stilke og karry ind, og fortsæt stegningen i yderligere 2-3 minutter, mens du omrører.
  • Tilsæt hakkede tomater og oksebouillon. Krydre med salt og peber. Bring i kog, reducer derefter varmen, og lad det simre afdækket, i 20minutter under lejlighedsvis omrøring.
  • Efter 20 minutters simring omrøres 1 spsk. af yoghurt i. Tilføj de frosne ærter og halvdelen af korianderbladende. Steg i yderligere 2minutter, indtil ærterne er varme, krydder derefter igen, hvisnødvendigt.
  • Serveres med en portion ris, pyntet med den resterende koriander og en skefuld yoghurt.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 278kcal | Kulhydrater: 16g | Protein: 34g | Fedt: 8g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering