Bøf Keema

Bøf Keema

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid35 minutter min
Samlet tid45 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, LC, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 278kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 1 løg hakket
- 3 fed hvidløg hakket
- 25 g ingefær skrællet og finthakket
- 15 g Friske koriander
- 2 spsk. karry
- 400 g hakkede tomater
- 200 ml oksebouillon
- 200 g naturlig yoghurt
- 300 g ærter frosne
Sådan gør du
- Varm en tør stegepande over høj varme, og steg det hakkedeoksekød, indtil det er brunet.
- Tilsæt løg, hvidløg og ingefær i og sauter i 6-8 minutter, indtil det er blødt. Rør koriander stilke og karry ind, og fortsæt stegningen i yderligere 2-3 minutter, mens du omrører.
- Tilsæt hakkede tomater og oksebouillon. Krydre med salt og peber. Bring i kog, reducer derefter varmen, og lad det simre afdækket, i 20minutter under lejlighedsvis omrøring.
- Efter 20 minutters simring omrøres 1 spsk. af yoghurt i. Tilføj de frosne ærter og halvdelen af korianderbladende. Steg i yderligere 2minutter, indtil ærterne er varme, krydder derefter igen, hvisnødvendigt.
- Serveres med en portion ris, pyntet med den resterende koriander og en skefuld yoghurt.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 278kcal | Kulhydrater: 16g | Protein: 34g | Fedt: 8g
Svar