Bøf & Grøntsags Ris

Bøf & Grøntsags Ris

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid35 minutter min
Ret: Risret
Keyword: GF, MF, MP
Antal: 3 portioner
Kcal pr. portion: 503kcal
Ingredienser
- 1 spsk. kokos olie
- 3 gulerødder skåret
- 2 røde peber skåret
- 4 forårsløg skåret
- 500 g hakket oksekød
- 1 spsk. tomat purée
- 500 g kogte ris
Sådan gør du
- Varm olie på en stor pande over medium varme. Tilføj gulerødder, peberfrugter og hvide dele af forårsløg. Sauter i 10 minutter, indtil grøntsagerne begynder at være bløde.
- Tilsæt hakket oksekød, krydr med salt og peber og steg i 10 minutter, indtil kødet er brunet.
- Tilsæt valgfrit krydderi og tomatpuré, rør derefter godt. Tilsæt den kogte ris sammen med 4 spsk. vand.
- Rør godt sammen for at kombinere alle ingredienserne og opvarm i cirka 3-4 minutter.
- Drys med de grønne dele af forårsløget og server.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 503kcal | Kulhydrater: 55g | Protein: 40g | Fedt: 13g
Svar