Bøf & Grøntsags Ris

Bøf & Grøntsags Ris

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid35 minutter
Ret: Risret
Keyword: GF, MF, MP
Antal: 3 portioner
Kcal pr. portion: 503kcal

Ingredienser

  • 1 spsk. kokos olie
  • 3 gulerødder skåret
  • 2 røde peber skåret
  • 4 forårsløg skåret
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 spsk. tomat purée
  • 500 g kogte ris

Sådan gør du

  • Varm olie på en stor pande over medium varme. Tilføj gulerødder, peberfrugter og hvide dele af forårsløg. Sauter i 10 minutter, indtil grøntsagerne begynder at være bløde.
  • Tilsæt hakket oksekød, krydr med salt og peber og steg i 10 minutter, indtil kødet er brunet.
  • Tilsæt valgfrit krydderi og tomatpuré, rør derefter godt. Tilsæt den kogte ris sammen med 4 spsk. vand.
  • Rør godt sammen for at kombinere alle ingredienserne og opvarm i cirka 3-4 minutter.
  • Drys med de grønne dele af forårsløget og server.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 503kcal | Kulhydrater: 55g | Protein: 40g | Fedt: 13g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering