Bagt Laksefad Med Ris og Tomat

Bagt Laksefad Med Ris & Tomat

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid30 minutter min
Samlet tid34 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 476kcal
Ingredienser
- 400 g lakse filet
- 1 tsk. honning
- 2 spsk. Soya
- 2 spsk. oliven olie
- 4 skiver citron + 2 spsk. saft
- 200 g jasmin ris
- 150 g cherry tomater
- 1 håndfuld basilikum blade
- 4 spsk. naturel yoghurt
Krydderier:
- 2 tsk. paprika
- ½ tsk. karry
- 1 tsk. oregano
- chilli flager
Sådan gør du
- Skær laksfileten i 4 stykker. Rens og tør den, og kom den derefter i en skål. Krydr med salt, peber, paprika, karry og oregano. Tilsæt honning, soja, 2 spsk. olivenolie og 2 spsk. af citronsaft, bland alt og dæk til.
- Forvarm ovnen til 200C.
- Kog risen i overensstemmelse med instruktionerne på emballagen. Dræn dem og kom det på en bageplade og spred risen over hele overfladen.
- Placer lakse filet på toppen af risen, tilføj cherry tomater og basilikum blade og drys derefter med chili flager.
- Top laksen af med citronskiver, og drys den resterende marinade over. Bag i den forvarmede ovn i 15 minutter.
- Serveres med en klat af den naturlige yoghurt.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 476kcal | Kulhydrater: 44g | Protein: 31g | Fedt: 19g
Svar