Bagt Laksefad Med Ris og Tomat

Bagt Laksefad Med Ris & Tomat

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid34 minutter
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, MP
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 476kcal

Ingredienser

  • 400 g lakse filet
  • 1 tsk. honning
  • 2 spsk. Soya
  • 2 spsk. oliven olie
  • 4 skiver citron + 2 spsk. saft
  • 200 g jasmin ris
  • 150 g cherry tomater
  • 1 håndfuld basilikum blade
  • 4 spsk. naturel yoghurt

Krydderier:

  • 2 tsk. paprika
  • ½ tsk. karry
  • 1 tsk. oregano
  • chilli flager

Sådan gør du

  • Skær laksfileten i 4 stykker. Rens og tør den, og kom den derefter i en skål. Krydr med salt, peber, paprika, karry og oregano. Tilsæt honning, soja, 2 spsk. olivenolie og 2 spsk. af citronsaft, bland alt og dæk til.
  • Forvarm ovnen til 200C.
  • Kog risen i overensstemmelse med instruktionerne på emballagen. Dræn dem og kom det på en bageplade og spred risen over hele overfladen.
  • Placer lakse filet på toppen af risen, tilføj cherry tomater og basilikum blade og drys derefter med chili flager.
  • Top laksen af med citronskiver, og drys den resterende marinade over. Bag i den forvarmede ovn i 15 minutter.
  • Serveres med en klat af den naturlige yoghurt.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 476kcal | Kulhydrater: 44g | Protein: 31g | Fedt: 19g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering