Aubergine Tagine

Aubergine Tagine

Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid30 minutter min
Samlet tid40 minutter min
Ret: Tagine
Keyword: GF, MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 175kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 1 Stor Aubergine
- 2 spsk. kokosolie
- 1 løg skåret i skiver
- 1 spsk. Citron saft
- 1 Tomater skåret
- 1 tsk. paprika
- 1 knivspids Saffron
- 1 knivspids sukker
- 6 tørrede abrikoser halverede
- 125 ml grøntsags bouillon
Sådan gør du
- Skær auberginen i tykkere skiver, og halver den derefter igen. Varm 1 spsk. af olie på en stegepande og steg Aubergine, indtil de er brunet på begge sider, men stadig faste indeni.
- Varm den resterende spiseskefuld olie på en anden pande og steg løg i ca. 5 min.
- Tilsæt citronsaft, tomater, paprika, saffron, sukker og abrikoser. Kom bouillonen i, bland godt og bring det i kog.
- Tilsæt den stegte aubergine, dæk til og steg i cirka 20 minutter, indtil de er møre. Fjern derefter låget og steg i yderligere 2-3 minutter, indtil saucen tykner lidt.
- Serveres med couscous, bulgur eller ris (ikke inkluderet i næringsoplysninger).
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 175kcal | Kulhydrater: 25g | Protein: 2g | Fedt: 8g
Svar