Aubergine Tagine

Aubergine Tagine

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid40 minutter
Ret: Tagine
Keyword: GF, MF, MP, V
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 175kcal
Forfatter: MalmgrenFitness

Ingredienser

  • 1 Stor Aubergine
  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 løg skåret i skiver
  • 1 spsk. Citron saft
  • 1 Tomater skåret
  • 1 tsk. paprika
  • 1 knivspids Saffron
  • 1 knivspids sukker
  • 6 tørrede abrikoser halverede
  • 125 ml grøntsags bouillon

Sådan gør du

  • Skær auberginen i tykkere skiver, og halver den derefter igen. Varm 1 spsk. af olie på en stegepande og steg Aubergine, indtil de er brunet på begge sider, men stadig faste indeni.
  • Varm den resterende spiseskefuld olie på en anden pande og steg løg i ca. 5 min.
  • Tilsæt citronsaft, tomater, paprika, saffron, sukker og abrikoser. Kom bouillonen i, bland godt og bring det i kog.
  • Tilsæt den stegte aubergine, dæk til og steg i cirka 20 minutter, indtil de er møre. Fjern derefter låget og steg i yderligere 2-3 minutter, indtil saucen tykner lidt.
  • Serveres med couscous, bulgur eller ris (ikke inkluderet i næringsoplysninger).

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 175kcal | Kulhydrater: 25g | Protein: 2g | Fedt: 8g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering