ASIATISK SCRAMBLED ÆG

ASIATISK SCRAMBLED ÆG

Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid15 minutter min
Ret: Morgenmad
Køkken: Asiatisk
Keyword: GF, H, LC, MF, V
Antal: 2 portioner
Kcal pr. portion: 206kcal
Ingredienser
- 3 Æg
- 2 Ægge hvider
- 1 Spsk. soja
- 2 tsk. sesamoile
- 200 g Mixed Asiatiske grøntsager
- 1 tsk. sesamfrø
- koriander til servering
Sådan gør du
- Pisk æg og æggehvider sammen i en skål. Smag til med peber og soja.
- Varm 1 tsk. sesamolie i en pande over medium-lav varme. Tilsæt de blandede grøntsager og 1 spsk. af vand. Smag til med salt og peber og kog i 4-5 min. indtil det er mørt. Kom det på en tallerken.
- Tilsæt æggeblandingen til panden og rør for at belægge basen. Kog uden omrøring i 30 sekunder. Ved hjælp af en træske skubbes æggene til yderkanten og de rå æg til midten.
- Skub forsigtigt æggene rundt i panden hvert 15. sekund. Strø med sesamfrøene.
- Fjern fra varmen og servér med de tidligere tilberedte grøntsager - top med frisk koriander og yderligere sesamfrø, til servering.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 206kcal | Kulhydrater: 6g | Protein: 15g | Fedt: 11g
Svar