Agurk, Avokado & kyllinge Salat

Agurk, Avokado & kyllinge Salat

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min
Ret: Salat
Keyword: GF, H, HP, LC, MP, N
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 304kcal
Ingredienser
Til Salaten:
- ½ iceberg salat
- 1 håndfuld basilikum blade
- 1 avokado
- 2 tsk. citron saft
- ½ agurk
- 25 g valnødder
Til kyllingen:
- 2 kylling bryst ca. 150g hver
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. sennep
- 1 spsk. honning
Til Sovsen:
- 3 spsk. Yoghurt
- 1 spsk. mayo
- 1 fed hvidløg hakket
Sådan gør du
- Kom icebergsalaten i en stor skål. Tilsæt revne basilikumblade og bland. Del mellem 2 serveringsskåle.
- Krydr kyllingefileterne med salt og gnid med olivenolie. Opvarm en tør gryde og steg kyllingen i 5 minutter på hver side.
- I mellemtiden blandes sennep og honning. Smør toppen af fileterne med halvdelen af sovsen, vend derefter og steg i yderligere 1,5 minutter. Gentag på modsatte side. Når stegt, skal det afkøle lidt og hakkes.
- Skær avokadokødet i terninger, og drys med citronsaft. Skræl og skær agurk.
- Klargør hvidløgs-sovsen ved at blande alle sovs ingredienserne og krydr med salt og peber.
- Top salaten med hakket kylling, avokado, agurk og valnødder. Hæld hvidløg-sovsen over og server.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 304kcal | Kulhydrater: 12g | Protein: 21g | Fedt: 20g
Svar