Agurk, Avokado & kyllinge Salat

Agurk, Avokado & kyllinge Salat

Forb. tid10 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid25 min
Ret: Salat
Keyword: GF, H, HP, LC, MP, N
Antal: 4 portioner
Kcal pr. portion: 304kcal

Ingredienser

Til Salaten:

  • ½ iceberg salat
  • 1 håndfuld basilikum blade
  • 1 avokado
  • 2 tsk. citron saft
  • ½ agurk
  • 25 g valnødder

Til kyllingen:

  • 2 kylling bryst ca. 150g hver
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. sennep
  • 1 spsk. honning

Til Sovsen:

  • 3 spsk. Yoghurt
  • 1 spsk. mayo
  • 1 fed hvidløg hakket

Sådan gør du

  • Kom icebergsalaten i en stor skål. Tilsæt revne basilikumblade og bland. Del mellem 2 serveringsskåle.
  • Krydr kyllingefileterne med salt og gnid med olivenolie. Opvarm en tør gryde og steg kyllingen i 5 minutter på hver side.
  • I mellemtiden blandes sennep og honning. Smør toppen af fileterne med halvdelen af sovsen, vend derefter og steg i yderligere 1,5 minutter. Gentag på modsatte side. Når stegt, skal det afkøle lidt og hakkes.
  • Skær avokadokødet i terninger, og drys med citronsaft. Skræl og skær agurk.
  • Klargør hvidløgs-sovsen ved at blande alle sovs ingredienserne og krydr med salt og peber.
  • Top salaten med hakket kylling, avokado, agurk og valnødder. Hæld hvidløg-sovsen over og server.

Nutrition

Serving: 1portion | Kalorier: 304kcal | Kulhydrater: 12g | Protein: 21g | Fedt: 20g

Relaterede Artikler

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering