Æg Med Stegte Ris

Æg Med Stegte Ris

Forb. tid10 minutter min
Ret: Aftensmad
Keyword: GF, HP, MF
Antal: 4
Kcal pr. portion: 453kcal
Forfatter: MalmgrenFitness
Ingredienser
- 480 g hvide ris kogte
- 3 tsk. kokos olie
- 6 æg
- 400 g rå rejer
- 2 løg terninger
- 3 spsk. ingefær revet
- 2 gulerødder skrællede, hakkede
- 1 peberfrugt terninger
- 150 g grønne bønner skåret i stykker
- 4 spsk. Tamari
- 1 spsk. sesamolie
Sådan gør du
- Kog ris i henhold til instruktionerne på emballagen.
- I mellemtiden opvarmes 1 tsk. kokos olie over medium varme ien stor wok eller pande. Pisk æg sammen, krydr med salt og peber, og kom derefter på panden. Steg æg og kom dem over ien ren skål.
- På den samme pande, kom endnu 1 tsk. kokos olie og omrørrejer, indtil de er stegte, og sæt derefter til side.
- Tilføj de resterende spsk. af kokos olie på panden og steg løg og ingefær i cirka 3 minutter. Dernæst tilsættes gulerødder, peberfrugt og grønne bønner og steges i yderligere 5 minutter.
- Tilsæt soya/tamari, sesamolie og kogte ris på panden og rør, indtil alt er blandet godt.
- Til sidst tilsættes æg og stegte rejer, og krydres om nødvendigt med salt og peber.
Nutrition
Serving: 1portion | Kalorier: 453kcal | Kulhydrater: 49g | Protein: 30g | Fedt: 15g
Svar